• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment

Prodir pennen met bedrukking kopen

 

Create Your Pen

 

Pennen, pennen, pennen, Zintuig alleen al verkoopt er 3 miljoen per jaar in Nederland! Het is nog steeds een van de meest verkochte promotionele producten in de markt. Voor veel afnemers, een pen is nog steeds een pen. Maar zelfs met een promotionele pen is nog iets speciaals mogelijk: Prodir.


Een goed voorbeeld van een pennenfabrikant die nog steeds het verschil maakt in promotionele pennen is Prodir. Het Zwitsers merk, gevestigd in Lugano, is geen prijsvechter en geen verre-oosten producent. Het bedrijf koopt geen pennen in China om ze vervolgens in Europa te bedrukken voor een snelle levering.

Prodir pennen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en uitgeleverd. Uniek!

Prodir is zonder discussie het beste merk promotionele schrijfpennen. Het Zwitserse merk heeft haar pennen door kritische ontwerpers laten vormgeven. De vullingen zijn van uitmuntende kwaliteit.

 

Italiaans design en Zwitsers kwaliteit
Prodir pennen worden ontworpen in een Milanese designstudio en geproduceerd in Zwitserland. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit de gouden combinatie is van Prodir. De ontwerpen zijn unique, in het speciaal de DS5 en DS4 (retro pen) zijn prachtig vormgegeven.

Unieke verkoopargumenten
Prodir pennen zien er niet alleen maar mooi uit, de binnenkant mag er ook wezen. De pennen zijn sterk en Prodir werkt alleen maar met het A-merk Premec. Dat is de reden dat Prodir maar liefst 2 jaar garantie geeft op haar producten. Ik ben dat zelf nog niet eerder tegen gekomen. Alleen Parker en Waterman geven langere garantie. Elke pen is goed voor 5000 meter schrijfplezier. Vandaar dat deze pennen bij iedereen op het bureau liggen!

Perfecte opdruk en vergaande personalisatiemogelijkheden
Prodir bedrukt haar pennen, niemand anders mag dit verder doen. De reden? Prodir ontwerpt en produceert haar pennen in eigen beheer. Het bedrukken van de pennen is dus volledig afgestemd op de productie van Prodir. De hechting is goed en alle PMS kleuren kunnen worden bedrukt. Vanwege deze nauwe afstemming tussen product en personalisatie kan Prodir ook meerdere plaatsen van de pen bedrukken en zijn verregaande personalisatiemogelijkheden in bereik: full colour bedrukking op de DS5, reliefstansen op de DS5 en nog veel meer. Vanaf 10.000 stuks is een pen in de eigen huisstijlkleur mogelijk.

Kleuren en materiaalgebruik
In de Prodir productlijn wordt er gewerkt met frosted, transparante, matte, gepolijst en varnished oppervlakten. Naast plastic zijn metalen onderdelen makkelijk toe te voegen. Zelfs houtprinten en tijgerprinten worden geleverd.

 

DIt zegt Chat GTP over het merk " pennen van  Prodir" , een korte samenvatting

Prodir is een merk dat synoniem staat voor uitmuntendheid in de wereld van schrijfinstrumenten. Dit Zwitserse bedrijf heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevende producent van hoogwaardige pennen met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en design.

Wat Prodir-pennen onderscheidt, is hun toewijding aan zowel vorm als functie. Elk aspect van deze pennen is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om de best mogelijke schrijfervaring te bieden, van het soepele inktsysteem tot de ergonomische grip en het elegante uiterlijk.

De inktsystemen van Prodir-pennen worden geprezen om hun consistentie en duurzaamheid. Of je nu notities maakt tijdens een vergadering, aantekeningen maakt in een dagboek of gewoon een krabbeltje op papier achterlaat, je kunt vertrouwen op de soepele en vlekkeloze prestaties van deze pennen.

Wat betreft het ontwerp, Prodir begrijpt dat een pen niet alleen een functioneel schrijfgereedschap is, maar ook een verlengstuk van jouw stijl en persoonlijkheid. Daarom bieden ze een breed scala aan stijlen, kleuren en aanpassingsmogelijkheden. Of je nu kiest voor een slank en eigentijds ontwerp of een meer traditionele uitstraling, er is altijd een Prodir-pen die bij jouw voorkeuren past.

Bovendien is Prodir zich bewust van het belang van duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze nemen hun verantwoordelijkheid serieus en streven ernaar om pennen te produceren die niet alleen lang meegaan, maar ook milieuvriendelijk zijn. Dit omvat het gebruik van gerecyclede materialen en duurzame productiepraktijken.

Het merk Prodir heeft zich bewezen als een betrouwbare keuze voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar hoogwaardige relatiegeschenken en promotieartikelen. Een pen van Prodir is niet zomaar een pen; het is een symbool van kwaliteit, stijl en aandacht voor detail. Het is een instrument waarmee je je boodschap op een tastbare en gedenkwaardige manier kunt overbrengen. Prodir-pennen zijn een investering in schrijfplezier en blijvende indrukken.