Top 3 leukste rugzakken die je kunt bedrukken

Rugzakken heb je in allerlei kleuren, soorten en maten. Tevens zijn er verschillende prijsklassen van de rugzakken. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat je ermee wilt doen. Moet je ermee kunnen kamperen of dient het enkel als een soort Goodiebag vol met kleine weggevertjes? Op deze pagina hebben we rekening gehouden met dit soort vragen en hebben we de top drie leukste rugzakken weergegeven. We hebben hierbij op de website gekeken van grote bedrijven die veel promotieartikelen en relatiegeschenken aanbieden: Attentie.nl en Giftsdirect. Een leuk extraatje, bij beide webshops kun je rugzakken bedrukken naar eigen wens. Benieuwd naar onze top drie leuke rugzakken? Lees gauw verder op deze pagina.

#3 Polyester rugzak met trekkoord

Allereerst de goedkoopste rugzak die je kunt bedrukken: Polyester rugzak met trekkoord. Bij Attentie.nl is deze rugzak al vanaf €0,55,- te bedrukken. Wellicht niet de allerleukste maar wel zeer geschikt om te bedrukken. Je kunt namelijk deze goedkope rugzakken ontwerpen naar eigen wens door bijvoorbeeld een logo of tekst te bedrukken. Vanwege de goedkope vanaf prijs zeer geschikt om te gebruiken als promotiemateriaal of relatiegeschenken. Helemaal leuk in combinatie met andere weggevertjes. Zo heb je de perfecte Goodiebag!

#2 De perfecte rugzak voor een wandelvakantie

De Revelstoke rugzak is de perfecte tas voor een stevige wandeling. Een exclusief ontwerpen rugzak met een metalen draadframe waardoor gewicht van de rugzak goed wordt verdeeld. Dit is goede kwaliteit die elke wandelaar graag wil hebben. Deze rugzak is bij Giftsdirect verkrijgbaar in de kleuren oranje, blauw en zwart. Tevens is het ook mogelijk om deze luxe rugzak te bedrukken. Zeer geschikt als luxe relatiegeschenk!

#1 Nylon rugtas met powerbank

De perfecte rugtas voor met name de jongeren. Met een heuse powerbank heb je altijd de telefoon, laptop of andere elektrische apparaten opgeladen. Wel z’n fijne gedachte! Met de rugtas heb je altijd onderweg op plekken waar geen stroom is de mogelijkheid om op te laden. Zo heb je altijd online kaarten bij de hand en kun je 24/7 binnen no time contact leggen met iedereen. Niet alleen handig maar ook nog eens zeer veilig. Je raadt het vast wel, ook deze rugtas kun je ontwerpen. Deze rugtas ontwerpen kan gemakkelijk bij Attentie.nl. Neem dus gerust eens een kijkje om te zien af deze rugtas voldoet aan je eisen. Wij vonden het in ieder geval de onbetwiste nummer 1.

 

02-06-2021