• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Rugzakken met schouderband bedrukken
Rugzakken met schouderband bedrukken

Rugzakken met schouderband bedrukken met uw logo?

De rugzakken met schouderband zijn luxe rugzakken. Vaak zijn deze bedoeld voor sterke, hechte relaties. Deze rugzakken zijn veelzijdig en worden door veel mensen gebruikt. Scholieren, studenten, maar ook zakenmensen bijvoorbeeld. Deze rugzakken met schouderband zijn te bedrukken aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Rugzakken met schouderband
De rugzakken met schouderband zijn luxe rugzakken. Vaak zijn deze bedoeld voor sterke, hechte relaties. Deze rugzakken zijn veelzijdig en worden door veel mensen gebruikt. Scholieren, studenten, maar ook zakenmensen bijvoorbeeld. Door een rugzak cadeau te doen aan uw relatie, zal uw band met deze partij waarschijnlijk versterken. Door ze te bedrukken met een logo, zal ook de naamsbekendheid van uw bedrijf / vereniging / organisatie vergroot worden.

Waarom rugzakken met schouderband?

Rugzakken met schouderband zijn de ‘’normale’’ rugzakken die u vaak ziet bij scholieren, zoals de bekende Eastpak tas. Onze modellen zijn van goede kwaliteit en kennen een grote diversiteit. Deze rugzakken kunnen voor een echt meerwaarde zorgen voor uw relaties. Een rugzak met schouderband is een product dat vaak wordt gebruikt en de kans is dus groot dat de ontvanger de rugzak ook zal gaan dragen. Niet alleen de desbetreffende persoon, maar ook de omgeving zal in aanraking komen met uw merk, mits u de rugzak laat bedrukken.

Rugzakken bedrukken

Wil u de rugzakken bedrukken? Onze drukkerij staat voor u klaar met een bak aan ervaring. De meeste rugzakken zijn gemaakt van polyester. Deze producten worden vaak bedrukt door middel van een zeefdruk of transferdruk. Tevens is doming ook vaak mogelijk. U kunt het best contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Het is zeker dat de opdruk perfect op de tas geplaatst wordt en lang mee gaat. De bedrukte rugzakken worden tussen 7 en 14 werkdagen bij u bezorgd. Als u de bestelling zonder bedrukking wil hebben, kunt u de producten binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw gewenste opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons opsturen via mail. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef, gaan wij er voor zorgen dat de rugzakkenbedrukt worden en worden verstuurd naar het juiste afleveradres.