• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Rugzakken met koordjes bedrukken
Rugzakken met koordjes bedrukken

Rugzakken bedrukken met logo of tekst?

Op deze pagina vind je alle rugzakken met koordjes. Dit zijn goedkope rugzakjes die perfect zijn voor promotionele doeleinden. Speciaal voor jou hebben we de best verkochte rugzakken van dit moment geselecteerd. Je kunt deze rugzakken allemaal laten bedrukken volgens jouw wensen. Wil je van tevoren zien hoe jouw logo erop komt te staan? Wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Rugzakken met koordjes

Op deze pagina vind je alle rugzakken met koordjes. Deze goedkope rugzakjes zijn ideaal voor promotionele doeleinden. Speciaal voor jou hebben we de best verkochte modellen van dit moment geselecteerd. Rugzakken zijn goedkoop en gemakkelijk in gebruik, vooral voor kinderen. Ze zijn perfect voor zwemmen of sporten en bieden genoeg ruimte voor een handdoek, bidon, slippers, enzovoort.

Verschillende modellen

Deze categorie heeft vier verschillende modellen. Drie daarvan zijn gemaakt van polyester, en één is milieubewust en gemaakt van non-woven materiaal. De modellen die wij aanbieden zijn:

  • Non-woven rugzak
  • Premium rugzak
  • Reflecterende rugzak
  • Reflecterende rugzakhoes

De reflecterende rugzakken zijn handig in het donker. Met deze rugzakken is iedereen veilig op straat dankzij de goed zichtbare reflecterende streep. De reflecterende hoes past over elke rugzak en is eenvoudig te bevestigen. Binnen enkele seconden kun je opvallen in het donker!

Rugzakken met koordjes bedrukken

Wil je de rugzakjes laten bedrukken? Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze rugzakken. Jouw gewenste opdruk wordt nauwkeurig bedrukt, zodat je trots kunt zijn op het eindproduct. Voor deze producten wordt vaak zeefdruk of transferdruk gebruikt: zeefdruk voor één kleur en transferdruk voor meerdere kleuren. Het is zeker dat de opdruk perfect op de tas geplaatst wordt en lang meegaat. De bedrukte rugzakjes worden binnen 7 tot 14 werkdagen geleverd. Wil je de bestelling zonder bedrukking ontvangen? Dan kun je deze binnen 5 werkdagen verwachten.

Je kunt je opdruk zelf uploaden of naar ons mailen. Wij maken vervolgens een drukproef en sturen deze naar je toe. Zodra je akkoord gaat met de proef, zorgen wij ervoor dat de rugzakjes bedrukt worden en naar jouw adres worden verstuurd.