• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Rugzakken met koordjes bedrukken
Rugzakken met koordjes bedrukken

Rugzakken bedrukken met logo of tekst?

Op deze pagina vindt u alle rugzakken met koordjes. Dit zijn goedkope rugzakjes die perfect zijn voor promotie doeleinden. Speciaal voor u hebben we de best verkochte rugzakken van dit moment geselecteerd. Deze rugzakken kunt u allemaal laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Rugzakken met koordjes

Op deze pagina vindt u alle rugzakken met koordjes. Dit zijn goedkope rugzakjes die perfect zijn voor promotie doeleinden. Speciaal voor u hebben we de best verkochte rugzakken van dit moment geselecteerd. Rugzakken zijn goedkoop en zijn makkelijk in gebruik. Vooral voor kinderen zijn deze tasjes echt ideaal. Voor naar het zwemmen of sporten bijvoorbeeld. Er past precies genoeg in: Een handdoek, bidon, eventueel slippers, etc.


Verschillende modellen

Deze categorie kent vier verschillende modellen. Drie van deze modellen zijn gemaakt van polyester en één is meer milieubewust en is gemaakt van non woven materiaal. De modellen die wij u aanbieden zijn:
•    Non woven rugzak
•    Premium rugzak
•    Reflecterende rugzak
•    Reflecterende rugzakhoes
De reflecterende rugzakken zijn handig in het donker. Op straat is iedereen veilig met deze rugzakken door de reflecterende streep die duidelijk te zien is voor anderen. De reflecterende hoes is geschikt voor elke rugtas en is makkelijk te bevestigen. Binnen enkele seconden kunt u opvallen in het donker!


Rugzakken met koordjes bedrukken

Wil u de rugzakjes laten bedrukken? Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze rugzakken. Uw gewenste opdruk wordt mooi bedrukt, zodat u trots kan zijn op het eindproduct. Voor deze producten wordt vaak de zeefdruk of de transferdruk gebruikt. De zeefdruk voor één kleur en de transferdruk voor meerdere kleuren. Het is zeker dat de opdruk perfect op de tas geplaatst wordt en lang mee gaat. De bedrukte rugzakjes worden tussen 7 en 14 werkdagen bij u bezorgd. Als u de bestelling zonder bedrukking wil hebben, kunt u de producten binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons opsturen via mail. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met de proef, gaan wij er voor zorgen dat de rugzakjes bedrukt worden en worden verstuurd naar uw adres.