• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Rugzak met koordjes

Rugzak met koordjes

Tas met koord 


Een trekkoordtas biedt ongekende flexibiliteit en komt altijd van pas, of je nu op weg bent naar de fitness of een trainingssessie. Deze tassen zijn ideaal voor het opbergen van je sportoutfit, een handdoek, drinkfles en kleine persoonlijke items zoals je smartphone en sleutels. Hun lichte en compacte ontwerp maakt ze perfect voor dagelijks gebruik handig voor een snelle boodschappentrip of als simpele tas voor een dagje uit. Bij evenementen of festivals, waar je alleen het hoognodige mee wilt nemen zoals je portefeuille, zonnebril en zonnecrème, bewijzen ze hun nut. Ze zijn ook een uitkomst voor studenten die een paar boeken of hun lunch mee willen nemen zonder belast te worden door een zware rugzak. Voor reisliefhebbers zijn ze een uitkomst, gemakkelijk mee te nemen in je koffer als extra tas voor gebruik op je bestemming. Al met al biedt het gebruiksgemak en de eenvoud van een trekkoordtas een perfecte oplossing voor vrijwel elke situatie waarin je licht en handig wilt reizen.


Trekkoord tas


Het verspreiden van trekkoordtassen als promotiegeschenken is een schitterende strategie. Door hun lichte gewicht en het feit dat je ze klein kunt opvouwen, zijn ze extreem praktisch voor allerlei activiteiten, van de sportschool tot dagelijkse boodschappen of als een alledaagse draagtas. Het toevoegen van je bedrijfslogo of merknaam maakt elke drager tot een mobiele advertentie voor je onderneming, zonder extra kosten.


Deze tasjes kosten ook niet veel om te maken, dus je kunt veel mensen blij maken zonder veel geld uit te geven. Mensen houden ervan om iets te krijgen wat ze echt kunnen gebruiken, in plaats van iets wat ze niet nodig hebben en wegdoen. Dit is goed voor je bedrijf, want mensen gaan dan positief over je denken.


De tasjes zijn voor iedereen handig, jong of oud, man of vrouw, maakt niet uit. Dit maakt ze super voor reclame omdat iedereen ze wel wil gebruiken. En omdat veel mensen het belangrijk vinden dat dingen goed zijn voor het milieu, kun je de tasjes maken van milieuvriendelijke materialen. Dit laat zien dat je bedrijf het milieu ook belangrijk vindt, en dat vinden mensen fijn.


Rugzak met koord Het geven van tasjes met een trekkoord als relatiegeschenk is een slimme keuze omdat ze praktisch, zichtbaar en kosteneffectief zijn. Ze worden vaak gebruikt in het dagelijks leven, waardoor je bedrijfslogo veel zichtbaarheid krijgt. Omdat deze tasjes echt handig zijn, waarderen mensen ze meer dan geschenken die niet gebruikt worden. Ze zijn ook betaalbaar om in grote aantallen te produceren, vooral als je voor milieuvriendelijke materialen kiest, wat goed is voor je bedrijfsimago. Bovendien zijn ze makkelijk uit te delen op evenementen, waardoor ze een praktisch en effectief promotiemiddel zijn.Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen