• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Rugzakken met koordjes

Rugzakken met koordjes

Rugzak met koord & Rugzak met schouderband


Het geven van rugzakken met een koordje als een soort cadeau voor reclame is echt een slim idee. Deze rugzakken zijn super handig omdat ze licht zijn en makkelijk klein te maken. Mensen kunnen ze voor van alles gebruiken, zoals naar de sportschool gaan, boodschappen doen, of gewoon als een tas voor elke dag. Wat ook heel fijn is, is dat je bedrijfslogo of naam erop kan staan. Dus, elke keer als iemand zo'n rugzak draagt, zien andere mensen je merk. Het is net alsof die persoon een reclamebord voor je bedrijf draagt, maar dan gratis.


Koord rugzak, snel goedkoop en altijd goed.



Een ander voordeel is dat deze rugzakken niet zoveel kosten om te maken. Dit betekent dat je veel mensen blij kunt maken met je rugzak zonder dat het je te veel geld kost. Mensen vinden het leuk om dingen te krijgen die ze echt kunnen gebruiken, in tegenstelling tot spullen die ze niet nodig hebben en weg zouden gooien. Dat is goed voor jou, want het betekent dat mensen een goede mening over je bedrijf krijgen.


Iedereen kan deze rugzakken gebruiken. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, een man of een vrouw, iedereen vindt ze handig. Dit maakt de rugzakken perfect voor reclame, omdat je niet hoeft na te denken over wie het zou willen hebben; het antwoord is vrijwel iedereen.


Tegenwoordig vinden veel mensen het belangrijk dat producten milieuvriendelijk zijn. Deze rugzakken kunnen gemaakt worden van materialen die goed zijn voor het milieu. Dit laat zien dat je bedrijf geeft om de planeet, wat mensen een nog beter gevoel geeft over je merk.


Het is ook heel makkelijk om deze rugzakken uit te delen, bijvoorbeeld op evenementen of beurzen. Ze nemen niet veel ruimte in en zijn licht, dus je kunt er makkelijk veel meenemen en aan mensen geven. Dit maakt ze een handige en effectieve manier om je bedrijf bekender te maken en een positieve indruk te geven aan potentiële klanten.


Rugzak met koord bedrukken 





Het geven van koordrugzakken als relatiegeschenk is handig om verschillende redenen. Ze zijn praktisch en worden door mensen in veel verschillende situaties gebruikt, zoals voor sport, boodschappen doen, festivals, of gewoon voor dagelijks gebruik. Dit maakt ze een geweldig promotie-item omdat ze vaak gebruikt worden, wat zorgt voor veel zichtbaarheid van je merk of logo. Ze zijn licht, compact, en makkelijk te dragen, wat ze geliefd maakt bij een breed publiek.


Bovendien zijn ze kosteneffectief om te produceren, waardoor je veel waarde krijgt voor je investering. Koordrugzakken kunnen ook worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen, wat goed aansluit bij een duurzaam bedrijfsimago. Door hun veelzijdigheid, praktische bruikbaarheid en de mogelijkheid om je merk te promoten, zijn koordrugzakken een uitstekende keuze als relatiegeschenk.


Een rugzak met koordjes is heel veelzijdig en komt in veel situaties van pas. Vooral als je naar de sportschool of een sporttraining gaat, is deze tas ideaal omdat je er gemakkelijk je sportkleding, een handdoek, een waterfles, en kleine persoonlijke spullen zoals je telefoon en sleutels in kunt doen. Omdat ze licht en compact zijn, zijn ze ook geweldig voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld als je snel wat boodschappen moet doen of als je een eenvoudige tas nodig hebt voor een dagje uit. Ze zijn handig voor evenementen of festivals waar je niet te veel mee wilt nemen maar wel een paar essentiële spullen bij je wilt hebben, zoals een portemonnee, zonnebril, en een zonnebrandcrème.


Rugzak met schouderbandjes 



Het geven van rugzakken met schouderbanden als relatiegeschenk is echt een slimme zet vanwege hun nuttigheid en populariteit. Deze tassen zijn speciaal gemaakt om jou comfort en gemak te bieden, met verstelbare schouderbanden die het makkelijker maken om zwaardere dingen voor langere tijd te dragen. Dit maakt ze perfect voor dagelijks gebruik, zoals naar je werk of school gaan, waar je boeken, laptops en andere belangrijke spullen comfortabel mee kunt nemen.


De stevigheid en kwaliteit van rugzakken met schouderbanden betekenen dat ze lang meegaan, wat ervoor zorgt dat je merk een lange tijd zichtbaar blijft. Ze geven je ook meer plek voor het tonen van je logo of berichten, wat helpt bij het herkennen van je merk.


Schouderband rugzak 


Bovendien hebben deze rugzakken vaak verschillende vakken en handige eigenschappen, zoals speciale compartimenten voor laptops en materialen die niet nat worden, waardoor ze nog aantrekkelijker zijn voor allerlei gebruikers. Of je nu een professional bent die zijn werkspullen meeneemt, een student met boeken, of een reiziger die een betrouwbare tas voor de dag zoekt, rugzakken met schouderbanden voldoen aan een hele reeks behoeften.


Als je kiest voor milieuvriendelijke materialen of designs, stuur je bovendien een positief signaal uit over je inzet voor duurzaamheid. Dit kan de manier waarop mensen over je merk denken verbeteren en aanslaan bij mensen die het milieu belangrijk vinden.



Kort gezegd, rugzakken met schouderbanden als relatiegeschenk zijn een combinatie van praktisch nut, duurzaamheid en effectieve promotie. Ze zijn een slimme keuze voor elk bedrijf dat zijn zichtbaarheid wil vergroten en een positieve relatie met zijn publiek wil opbouwen.


Bij Rugzakjebedrukken.nl hebben wij nog veel meer leuke tassen die je kan bedrukken met je eigen logo. Neem gerust een kijkje. 

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen